CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Fermenteringstemp. |
Skrivet av: | Björn |
Tid: | 2007-10-23 19:11:08 |
Klarar du en utbildning på engelska så finns det en skola här... www.cubancigaruniversity.org/tobacco-college/apm-curing1.asp Mycket att läsa men samtidigt mycket "fingertoppskänsla" Manduro tillverkas vid en förhöjd temperatur, efter den vanliga fermenteringen. Dvs frigör socker, men vid vilken temperatur eller tid står förstås inte. Men Lasse kanske kan svara på det, då Carlscorona lyckades med manduro 2006. |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Fermenteringstemp. | 12:57 den 23 oktober 2007 | LMB |
N Fermenteringstemp. | 13:01 den 23 oktober 2007 | Joppe |
N Fermenteringstemp. | 14:20 den 23 oktober 2007 | Björn |
N Impad! | 15:09 den 23 oktober 2007 | Peter (Hällingsjö Herfing Militia)) |
N Impad! | 21:19 den 23 oktober 2007 | LMB |
N Fermenteringstemp. | 16:09 den 23 oktober 2007 | LMB |
N Fermenteringstemp. | 19:11 den 23 oktober 2007 | Björn |