
CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
| Ämne: | Fermenteringstemp. | 
| Skrivet av: | LMB | 
| Tid: | 2007-10-23 12:57:22 | 
| 
Såg ett inlägg av Joppe tidigare om att det är större chans för att bladen möglar vid temperaturer runt 43° än vid 37° under fermenteringen. Det låter märkligt eftersom det normalt skulle vara gynsammare med 37° för svamparna.   Jag exprimenterar själv och har haft lite problem med mögelangrepp. Vad säger ni? Kul med er som hobbyodlar, kul om vi kan utbyta lite fler erfarenheter.  | 
| Ämne | Tid | Skrivet av | 
| N Fermenteringstemp. | 12:57 den 23 oktober 2007 | LMB | 
| N Fermenteringstemp. | 13:01 den 23 oktober 2007 | Joppe | 
| N Fermenteringstemp. | 14:20 den 23 oktober 2007 | Björn | 
| N Impad! | 15:09 den 23 oktober 2007 | Peter (Hällingsjö Herfing Militia)) | 
| N Impad! | 21:19 den 23 oktober 2007 | LMB | 
| N Fermenteringstemp. | 16:09 den 23 oktober 2007 | LMB | 
| N Fermenteringstemp. | 19:11 den 23 oktober 2007 | Björn |