Träffar före 2017 hittar du här!

Cigarrträffar och
m
ånadens cigarr
Vi ordnar med aktiviteter, temakvällar och cigarrprovningar så ofta vi hinner. Varje månad presenteras en cigarr som testas. Cigarren får en enkel bedömning med ett snitt av medlemmarnas smak och intryck på en skala från 1-5, (5) är totalt sett mycket bra. Naturligtvis och som tur är, är smaken inviduell!

November 2021
Träffen hölls på Bourbon där hamburgare och drycker serverades. Kvällen avslutades i cigarrloungen med Vegas Robaina Unicos.
Läs mer...

Oktober 2021
Träffen hölls på Bourbon där hamburgare och drycker serverades. Kvällen avslutades i cigarrloungen.
Läs mer...

September 2021
Första träffen på mycket länge på grund av Coronapandemin. Träffen hölls på Kenneth Gyllenstings veranda.
Läs mer...

Maj 2020
På grund av Corona pandomin hölls träffen på nätet "Cybersmoke" med fyra deltagare.
Läs mer...

April 2020
Träffen inställd på grund av Corona.

Mars 2020
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen. Kvällens cigarr var Cusano Nicaragua Robusto. Cigarren fick en 4 av deltagarna. Läs mer...

Februari 2020
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen. Kvällens cigarr var Aging Room Bin #1 C Major Robusto. Cigarren fick en 3 av deltagarna.
Läs mer...

December 2019
Julbord med godsaker på Restaurang Eken. Därefter gick vi över gatan till Bourbone och deras cigarrlounge för att njuta av Gran Habano Blue In Green Robusto. Cigarren fick en 4:a av deltagarna. Läs mer...

November 2019
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen. Kvällens cigarr var Nat Sherman Host Hyde Gordo Maduro. Cigarren fick en 4 av deltagarna. Läs mer...

Oktober 2019
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen. Kvällens cigarr var Sangre Azul från Royal Danish Cigars (boxpressad Torpedo från Nicaragua). Läs mer...

September 2019
Årsmöte och kräftskiva. I år träffades vi hemma hos Claes och Marie som hade rest ett tält i trädgården. Vi började med Årsmöte som klarades av i rekord fart som vanligt. Dags för mingel och tipspromenad - en galen sådan! Nu dags för kräftskiva med en massa goda tillbehör och drycker. Till kaffet presenterade vår Humidore Leif P kvällens cigarr, Macanudo Inspirado Orange Robusto Tubos som fick en 4 av deltagarna. Innan hemfärd visade Claes upp sin ögonsten, en fantastiskt fin Ford 1936, 5 window coupe!
Läs mer...

Juni 2019
I klubben har vi en årlig träff som heter Carlscorona Smokin' Riders. Denna gång var det ingen som körde motorcykel – däremot dök det upp två medlemmar på moped... Vi var hemma hos Lasse C som serverade gubbröra, ett lass tjocka revben, sidfläsk och rostbiff som legat på grillen i minst 7 timmar samt rabarberpaj. Till kaffet var det dags för månadens cigarr som var CarlsCorona Cigars!
Läs mer...

Mars 2019
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen. Kvällens cigarr var Padilla Connecticut Toro. Cigarren fick en 4 i betyg av deltagarna.
Läs mer...

Februari 2019
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen. Kvällens cigarr var Rocky Patel Prohibition Toro Connecticut Natural 16 Ct Jar 4a i betyg av deltagarna.
Läs mer...

December 2018
Julbord med godsaker på Restaurang Eken. Därefter gick vi över gatan till Bourbone och deras cigarrlounge för att njuta av Cornelius & Anthony Daddy Mac, Corona Gorda. Cigarren fick en 4:a av deltagarna.
Läs mer...

November 2018
En kväll med helrökat! Vi träffades på Sturkö Rökeri hos Andreas som serverade en fantastisk trerätters middag inne i sitt rökeri. Vi satt bredvid rökugnarna och bara njöt. Först fick vi en tallrik med godsaker från rökeriet. Som huvudrätt serverades en fantastisk nyrökt fläskfile med potatisgratäng och rotfrukter. Till dessert blev det Andreas goda franska äppelkaka med vaniljsås. Kvällens cigarr var Fratello Bianco IV, som fick en 4a i betyg av deltagarna. Innan vi åkte hem handlades det från rökeriets delikatessdisk.
Läs mer...

Oktober 2018
Träff på Bourbone med hamburgare och CAO Consigliere Associate Robusto som fick en 4:a av deltagarna!
Månadens cigarr

September 2018
Vi träffades hemma hos Lasse C. Efter årsmötet serverades kräftor med klassiska tillbehör, äppelkaka och vaniljsås. Lasse plockade sedan fram CarlsCorona cigarrs, torpedo 2006 som avnjöts i solnedgången.
Läs mer...

Juni 2018
I klubben har vi en träff som heter Carlscorona Smokin' Riders. Denna gång var det två hojar som körde en runda innan alla träffades hemma hos Lasse C. Lasse serverade gubbröra, 8 kg tjocka revben som legat på grillen i 7 timmar samt rabarberpaj. Till kaffet var det dags för månadens cigarr som Lasse bjöd på CarlsCorona Cigars!
Läs mer...

Maj 2018
Majträffen på Bourbon bestod av endast två deltagare och båda njöt av månadens cigarr Room 101 HN 305 Robusto. Cigarren fick en 3a i betyg.
Läs mer...

April 2018
Vi träffades på Mats P Olssons advokatkontor, där klubbens humidor står. Därefter gick vi till Bourbon där vi åt hamburgare och sedemera njöt av cigarrer från humidoren. Kvällens överraskning, Mikael Helgesson berättade om tidig tobakstillverkning i Karlskrona.
Läs mer...

Mars 2018
Kvällen började på Biobaren med hamburgare. Bourbon hade sitt kök stängt då dom renoverar. Men efter maten samlades vi i Boubons cigarrlounge för att njuta av Alec Bredley Black Market Toro, klubbpris 60 kr. Cigarren fick en 4a i betyg. Läs mer...

Februari 2018
Efter den sedvanliga hamburgaren på Bourbone tog vi oss upp till deras cigarrlounge. Där var det dags att njuta av Gurkha Vintage Shaggy Cigars Robusto, klubbpris 60 kr. Cigarren fick en 3 av deltagarna. Läs mer...

December 2017
Julbord med godsaker på Restaurang Eken. Därefter gick vi över gatan till Bourbone och deras cigarrlounge för att njuta av Room 101 The Big Payback Hueso 6x60 som är månadens cigarr. Klubbpris 50 kr. Cigarren fick en 4a av deltagarna
. Läs mer...

November 2017
En av klubbens medlemmar, Andreas är en inbiten ölfantast. Vi fick ta del av öl av väldigt hög kvalitet från Belgien. Fyra olika ölstilar provades, alla typiska för just Belgien. Samtliga finns med på Ratebeers top 50-lista inom sin stil, så det är riktigt bra öl. Vi fick smaka på vad man kan åstadkomma med ölens typiska ingredienser, malt, humle, jäst och vatten. Eftersom vi testade Belgiskt kommer en att innehålla viss frukt. Efter en god burgare var det dags för månadens cigar Caldwell Iberian Express Murcias Especial Corona Gordar. Medlemspris 50:-, cigarren fick en 3a i betyg.
Läs mer...

Oktober 2017
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen där Padilla La Pilar Series No.4 Toro skulle avnjutas, klubbpris 50:-. Tyvärr fick denna cigarr endast en 2a (knappt).
Läs mer...

September 2017
Årsmöte och kräftskiva hemma hos Olle K. Efter årsmötet hade Olle arrangerat en tipspromenad i trädgården. Därefter var det dags för kräftor med Västerbottenpajer, köttbullar och prinskorv och massa goda snapsar. Lite senare togs nästa lilla röda fram, en kräftröd box med AKA Cigars DNA, klubbpris 50 kr. Cigarren fick en stark 4 av deltagarna. Läs mer...

Juni 2017
I klubben har vi en träff som heter Carlscorona Smokin' Riders. Denna gång var det tre hojar som körde en runda innan alla träffades hemma hos Lasse C. Lasse bjöd på gubbröra, tjocka revben som legat på grillen i 7 timmar samt rabarberpaj. Sedan blev det tipspromenad med fina vinster. Till kaffet var det dags för månadens cigarr Alec Bradley Black Market Fifthy Hooligan Barber Pole. Cigarren fick endast en 2a i betyg av deltagarna.
Läs mer...

Maj 2017
Vi träffades hemma hos Mats, i ett tält han rest på sin gräsmatta. Lasse C grillade korvspett med sex olika korvar. Mats och hans fru Karin bjöd på potatissallad och potatisgratäng, bröd och en massa andra goda tillbehör. Sedan var det dags för tävling och "träningsläger" inför
Cigar Smoking World Championship 2018. Spänningen i tältet var olidlig, till slut gick Gunnar in som vinnare på 67 minuter, tvåa blev Joakim. Cigarren som röktes var den officiella tävlingscigarren Macanudo Inspirado Marevas. Cigarren fick en 4a i betyg av medlemmarna!
Läs mer...

April 2017
Vi träffades på Bourbons, njöt av goda hamburgare och därefter månadens cigarr i deras cigarrlounge, Macanudo Cru Royale, Toro.
Cigarren fick en 3:a av deltagarna, pris 50 kr. Träff 131.
Läs mer...

Mars 2017
Vi träffades på Bourbons, njöt av goda hamburgare och därefter månadens cigarr i deras cigarrlounge, AKA Cigars - Hybrid Red SOS Corona.
Cigarren fick en 4:a av deltagarna, pris 50 kr. Träff 130.
Läs mer...

Februari 2017
Vi träffades på Bourbons, njöt av goda hamburgare och därefter månadens cigarr i deras cigarrlounge, J. Fuego Pennsylvania Broadleaf Robusto.
Cigarren fick en 4:a av deltagarna, pris 40 kr.
Läs mer...

För att se äldre träffar klicka här!