Träffar före 2017 hittar du här!

Cigarrträffar och
m
ånadens cigarr
Vi ordnar med aktiviteter, temakvällar och cigarrprovningar så ofta vi hinner. Varje månad presenteras en cigarr som testas. Cigarren får en enkel bedömning med ett snitt av medlemmarnas smak och intryck på en skala från 1-5, (5) är totalt sett mycket bra. Naturligtvis och som tur är, är smaken inviduell!

December 2017
Julbord med godsaker på Restaurang Eken. Därefter gick vi över gatan till Bourbone och deras cigarrlounge för att njuta av Room 101 The Big Payback Hueso 6x60 som är månadens cigarr. Klubbpris 50 kr. Cigarren fick en 4a av deltagarna
. Läs mer...

November 2017
En av klubbens medlemmar, Andreas är en inbiten ölfantast. Vi fick ta del av öl av väldigt hög kvalitet från Belgien. Fyra olika ölstilar provades, alla typiska för just Belgien. Samtliga finns med på Ratebeers top 50-lista inom sin stil, så det är riktigt bra öl. Vi fick smaka på vad man kan åstadkomma med ölens typiska ingredienser, malt, humle, jäst och vatten. Eftersom vi testade Belgiskt kommer en att innehålla viss frukt. Efter en god burgare var det dags för månadens cigar Caldwell Iberian Express Murcias Especial Corona Gordar. Medlemspris 50:-, cigarren fick en 3a i betyg.
Läs mer...

Oktober 2017
Träffen hölls på Bourbon där en och annan hamburgare serverades. Efter mat och dryck gick vi upp till Cigarrloungen där Padilla La Pilar Series No.4 Toro skulle avnjutas, klubbpris 50:-. Tyvärr fick denna cigarr endast en 2a (knappt).
Läs mer...

September 2017
Årsmöte och kräftskiva hemma hos Olle K. Efter årsmötet hade Olle arrangerat en tipspromenad i trädgården. Därefter var det dags för kräftor med Västerbottenpajer, köttbullar och prinskorv och massa goda snapsar. Lite senare togs nästa lilla röda fram, en kräftröd box med AKA Cigars DNA, klubbpris 50 kr. Cigarren fick en stark 4 av deltagarna. Läs mer...

Juni 2017
I klubben har vi en träff som heter Carlscorona Smokin' Riders. Denna gång var det tre hojar som körde en runda innan alla träffades hemma hos Lasse C. Lasse bjöd på gubbröra, tjoka revben som legat på grillen i 7 timmar samt rabarberpaj. Sedan blev det tipspromenad med fina vinster. Till kaffet var det dags för månadens cigarr Alec Bradley Black Market Fifthy Hooligan Barber Pole. Cigarren fick endast en 2a i betyg av deltagarna. Läs mer...

Maj 2017
Vi träffades hemma hos Mats, i ett tält han rest på sin gräsmatta. Lasse C grillade korvspett med sex olika korvar. Mats och hans fru Karin bjöd på potatissallad och potatisgratäng, bröd och en massa andra goda tillbehör. Sedan var det dags för tävling och "träningsläger" inför Cigar Smoking World Championship 2018. Spänningen i tältet var olidlig, till slut gick Gunnar in som vinnare på 67 minuter, tvåa blev Joakim. Cigarren som röktes var den officiella tävlingscigarren Macanudo Inspirado Marevas. Cigarren fick en 4a i betyg av medlemmarna!
Läs mer...

April 2017
Vi träffades på Bourbons, njöt av goda hamburgare och därefter månadens cigarr i deras cigarrlounge, Macanudo Cru Royale, Toro.
Cigarren fick en 3:a av deltagarna, pris 50 kr. Träff 131.
Läs mer...

Mars 2017
Vi träffades på Bourbons, njöt av goda hamburgare och därefter månadens cigarr i deras cigarrlounge, AKA Cigars - Hybrid Red SOS Corona.
Cigarren fick en 4:a av deltagarna, pris 50 kr. Träff 130.
Läs mer...

Februari 2017
Vi träffades på Bourbons, njöt av goda hamburgare och därefter månadens cigarr i deras cigarrlounge, J. Fuego Pennsylvania Broadleaf Robusto.
Cigarren fick en 4:a av deltagarna, pris 40 kr.
Läs mer...

För att se äldre träffar klicka här!