CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | cigarr till surströmming? |
Skrivet av: | Joppe |
Tid: | 2007-08-22 12:56:22 |
Inför herfen med surströmming förra året så hade jag en viss oro inför eventuella gastronomiska krockar mellan förädlad fisk och cigarr. Med facit i hand kan jag bara konstatera att oron var fullständigt obefogad, och då tror jag att jag talar för, om inte alla så de flesta. Ett par garrar innan (flera som inmundigade drycker starkare än päronsoda), lite surströmming i olika mängd (avloppverket i V-ås fick nog jobba hårt dagen efter, inget namn nämnt ), och sedan garrar och dryck efteråt. Själv gick jag utan att tveka lös på en vintage från MK efter maten. Någon annan från surströmmingsherfen som har annan åsikt? /Joppe |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N cigarr till surströmming? | 08:53 den 22 augusti 2007 | Snubben |
N cigarr till surströmming? | 09:41 den 22 augusti 2007 | Lars |
N cigarr till surströmming? | 12:56 den 22 augusti 2007 | Joppe |
N cigarr till surströmming? | 09:59 den 22 augusti 2007 | Martin Nilsson |
N Tvärtom! | 11:25 den 22 augusti 2007 | Jonke |
N Tvärtom, eller möjligen inte? | 16:50 den 22 augusti 2007 | Martin Nilsson |
N Tvärtom, eller möjligen inte? | 18:50 den 22 augusti 2007 | Seven |
N Cigarr till surströmming - javisst! | 12:43 den 22 augusti 2007 | RebelRob |
N cigarr till surströmming = sant | 13:06 den 22 augusti 2007 | Seven |