CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | OT/Mat och vilken dryck ? |
Skrivet av: | leffe |
Tid: | 2007-02-07 20:54:07 |
Hej alla! Har sett att det finns några dryckeskännare här och jag behöver hjälp!!! På Lördag ska jag tillaga följande och behöver dryckestips till dessa: Först: Snittar med: Vitlökscantadou på skiva prosciutto cotto på rågkuse Rökt lax med pepparrotsvisp på toast Lantpaté med cumberlandsås å cornisånadäringa gurkor på toast Förrätt: På Kronärtskocksbotten: Creme Fraishe toppad av löjrom, röd lök och gräslök Varmrätt: Whiskyflamberad entrecote med en sås av Creme Fraishe, fransk senap och dragon. Till detta någon form av potatis, råstekt, stekt sparrispotatis, pommes maxim el. dyl. beroende på vilken potatis som finnes att köpa. Osttallrik ( opastöriserad Roquefort mm ) Så: Vad dricka, jag är hyfsad på att laga mat men kan inte så mycket om vin eller andra drycker och denna gång ska jag försöka att imponera ( Jennis bästa kompis med ny pöjk hälsar på för första gången ). Så snälla hjälp mig att sätta pricken över i på denna 80-tals inspirerade meny . Leffe |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 20:54 den 7 februari 2007 | leffe |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 23:23 den 7 februari 2007 | Hazzard |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 23:31 den 7 februari 2007 | Otto |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 23:46 den 7 februari 2007 | higgins |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 23:48 den 7 februari 2007 | Hazzard |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 08:36 den 8 februari 2007 | lindq |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 23:46 den 7 februari 2007 | Marcus D |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 21:42 den 7 februari 2007 | higgins |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 22:09 den 7 februari 2007 | leffe |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 22:45 den 7 februari 2007 | Thomas |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 23:44 den 7 februari 2007 | higgins |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 18:08 den 8 februari 2007 | mobboegil |
N OT/Mat och vilken dryck ? | 21:29 den 9 februari 2007 | leffe |