CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Fråga till PerR |
Skrivet av: | PerR |
Tid: | 2007-01-19 15:49:31 |
Svårt att säga. Om ni upplevde syltigt så tror jag inte att det var korkdefekt, Det vin jag har provat som varit korkdefekt har smakat direkt unket. fel temperatur kanske? Ripasso rekommenderas att serveras vid 16-18 grader medan amarone rekomenderas lite varmare? kanske så enkelt att den skar sig till maten? Syltigt är för övrigt vad jag brukar tänka på när jag dricker "main stream" Rioja's Är själv inte heller någon vin-(eller cigarr) expert utan mer entusiast mvh |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N OT Vintips? | 14:23 den 19 januari 2007 | Martin CCR |
N OT Vintips? | 14:34 den 19 januari 2007 | Pyro |
N OT Vintips? | 14:52 den 19 januari 2007 | PerR |
N Fråga till PerR | 15:10 den 19 januari 2007 | Pyro |
N Fråga till PerR | 15:49 den 19 januari 2007 | PerR |
N OT Vintips? | 15:37 den 19 januari 2007 | Martin CCR |
N OT Vintips? | 14:59 den 19 januari 2007 | Anders Ekvall |
N OT Vintips? | 15:40 den 19 januari 2007 | Martin CCR |
N OT Vintips? | 15:32 den 19 januari 2007 | Martin CCR |
N Det blev... | 20:02 den 22 januari 2007 | Martin CCR |
N OT Vintips? | 10:33 den 23 januari 2007 | Joakim CCR GBG |
N OT Vintips? | 10:56 den 23 januari 2007 | Marcus D |
N OT Vintips? | 20:20 den 23 januari 2007 | Martin CCR |
N OT Vintips? | 20:37 den 23 januari 2007 | leffe |
N OT Vintips? | 20:43 den 23 januari 2007 | Martin CCR |