CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | OT: Pata Negra |
Skrivet av: | Fromberg |
Tid: | 2006-03-30 17:14:06 |
Oj DE Lux modellen på skinka...höjdare.... Oftast lr rättare sagt när det blir så blir det proscutti, serano lr kanske en riktigt skånsk spicke skinka...gott så det förslår... Det finns ju en del hyfsade "plattor" med flera sorters skinkor/chark nuförtiden och det är gott, gärna med lite oliver, brie (som du nämnde) och ett enkelt pain riche.... ///Fromberg |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N OT: Pata Negra | 15:50 den 30 mars 2006 | John Persson |
N OT: Pata Negra | 19:20 den 30 mars 2006 | John Persson |
N OT: Pata Negra | 19:33 den 30 mars 2006 | Johan Säfström |
N OT: Pata Negra | 20:07 den 30 mars 2006 | Kjell |
N OT: Pata Negra | 20:45 den 30 mars 2006 | RebelRob |
N OT: Pata Negra | 16:32 den 30 mars 2006 | Martin Nilsson |
N OT: Pata Negra | 17:06 den 30 mars 2006 | Micael |
N OT: Pata Negra | 19:14 den 30 mars 2006 | Martin Nilsson |
N OT: Pata Negra | 17:14 den 30 mars 2006 | Fromberg |
N OT: Pata Negra | 19:01 den 30 mars 2006 | Johan Säfström |
N Jag dricker min Pata Negra | 19:06 den 30 mars 2006 | Kjell |