CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Don Kiki |
Skrivet av: | Pyro |
Tid: | 2006-02-24 14:26:12 |
Rökte just en Don Kiki Red Label corona (tusen tach Henrik G!) som var alldeles utmärkt: Perfekt drag, massor av rök, fin konstruktion och ett täckblad som var översållat med tooth, medium i styrka, mycket fin och rund smak med den där berömda touchen av kalaspuffar som jag inte riktigt känt på de jag testat tidigare med brun och vit gördel. Vad jag har förstått blir dessa inte så här bra förrän de lagrats en viss tid. Har någon en uppfattning om efter hur lång tid de börjar bli så här goda? Hur är det för övrigt med skillnad i karaktär mellan Brown, Green, Red och White label? Jag undrar eftersom jag funderar på att lägga en beställning till ett hotell i Colorado som jag ska bo på i sommar. |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Don Kiki | 14:26 den 24 februari 2006 | Pyro |
N Don Kiki | 16:15 den 24 februari 2006 | Henrik G |
N Don Kiki | 16:48 den 24 februari 2006 | Seven |
N Byta cigarrer | 19:42 den 24 februari 2006 | Pyro |
N Byta cigarrer | 20:24 den 24 februari 2006 | Seven |
N Seven, you've got mail! N/T | 22:40 den 24 februari 2006 | Pyro |
N Seven, inget mail! | 21:13 den 26 februari 2006 | Pyro |
N Byta cigarrer | 20:26 den 24 februari 2006 | mobboegil |