CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Njaaaee |
Skrivet av: | Pyro |
Tid: | 2005-08-29 13:26:35 |
Det är riktigt att skillnaden förmodligen inte är så stor hur man än gör. Jag vill bara stilla min egen nyfikenhet då förbränningskemi är min proffesion. Åter till diskussionen! Du nämner "...en bränd tobak smakar säkerligen mindre...". Men, en glödande tobak har ju inga som helst oljor eller andra smakämnen kvar, oavsett vilken temperatur som fick igång glöden! Enligt mitt synsätt avges all arom och smak från det ännu icke glödande skiktet tobak direkt bakom glödfronten. Kanske kan en försiktig upptändning imitera den värmepåverkan som det sedan etablerade glödskiktet avger och på så sätt direkt skapa en så välsmakande rök som möjligt? |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Spelar det egentligen någon roll hur cigarren antänds? | 18:27 den 28 augusti 2005 | Pyro |
N Spelar det egentligen någon roll hur cigarren antänds? | 18:43 den 28 augusti 2005 | COJ |
N Ritualen... | 18:59 den 28 augusti 2005 | Pyro |
N Ritualen... | 19:14 den 28 augusti 2005 | Henrik G |
N Ritualen... | 11:42 den 29 augusti 2005 | Daniel P |
N Men... | 12:51 den 29 augusti 2005 | Pyro |
N Njaaaee | 12:59 den 29 augusti 2005 | Daniel P |
N Njaaaee | 13:26 den 29 augusti 2005 | Pyro |
N Låter rimligt. | 14:03 den 29 augusti 2005 | Daniel P |
N Låter rimligt. | 22:28 den 29 augusti 2005 | GöranG |
N Låter också rimligt. | 08:21 den 30 augusti 2005 | Daniel P |