CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Förstörd jord? |
Skrivet av: | Henrik G |
Tid: | 2005-07-18 16:00:14 |
"For a while Cuba tried growing other crops on some of the old tobacco fields, the result was that when tobacco was again planted there it had lost some of it's magic...the flavor and intensity were just not there anymore." Sedna står det ju att smaken kommit tillbaka när man tillsatt näringsämnen (läste lite dåligt). Samtidigt vore jag väldigt förvånad om det enbart handlade om något näringsämne eller något annat främmande ämne som skulle avgöra smaken. Min tes är just det att jag tror att det jorden i sin helhet, klimat etc som gör den speciella smaken inte ett enda ämne. Det är ju bara att jämföra med olika vindistrikt och deras olika jordmån. |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Inside information | 21:52 den 22 maj 2005 | Pyro |
N Angående Litium | 12:15 den 18 juli 2005 | Pyro |
N Kryddande Hemodlare | 12:48 den 18 juli 2005 | RebelRob |
N Kryddande Hemodlare | 13:11 den 18 juli 2005 | ntore |
N Angående Litium | 13:10 den 18 juli 2005 | ntore |
N Angående Litium | 13:24 den 18 juli 2005 | Henrik G |
N Vill inte vara elak... | 14:31 den 18 juli 2005 | COJ |
N Förstörd jord? | 14:31 den 18 juli 2005 | Pyro |
N Förstörd jord? | 16:00 den 18 juli 2005 | Henrik G |
N Håller med, klokt resonemang! n/t | 16:12 den 18 juli 2005 | Pyro |