Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Förstörd jord?
Skrivet av: Henrik G
Tid: 2005-07-18 16:00:14

"For a while Cuba tried growing other crops on some of the old tobacco fields, the result was that when tobacco was again planted there it had lost some of it's magic...the flavor and intensity were just not there anymore."

Sedna står det ju att smaken kommit tillbaka när man tillsatt näringsämnen (läste lite dåligt). Samtidigt vore jag väldigt förvånad om det enbart handlade om något näringsämne eller något annat främmande ämne som skulle avgöra smaken. 

Min tes är just det att jag tror att det jorden i sin helhet, klimat etc som gör den speciella smaken inte ett enda ämne. Det är ju bara att jämföra med olika vindistrikt och deras olika jordmån.


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Inside information21:52 den 22 maj 2005Pyro
      N Angående Litium12:15 den 18 juli 2005Pyro
           N Kryddande Hemodlare12:48 den 18 juli 2005RebelRob
                N Kryddande Hemodlare13:11 den 18 juli 2005ntore
           N Angående Litium13:10 den 18 juli 2005ntore
                N Angående Litium13:24 den 18 juli 2005Henrik G
                     N Vill inte vara elak...14:31 den 18 juli 2005COJ
                     N Förstörd jord?14:31 den 18 juli 2005Pyro
                          N Förstörd jord?16:00 den 18 juli 2005Henrik G
                               N Håller med, klokt resonemang! n/t16:12 den 18 juli 2005Pyro