CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Att en och annan i en låda... |
Skrivet av: | COJ |
Tid: | 2004-10-28 13:39:56 |
upplevs som att den har en annan smakprofil är något som jag tycker mig märka med varje låda cigarrer jag har, men har alltid tillskrivit detta fenomen till andra yttre omständigheter. Som t.ex. vad man ätit/druckit innan och till cigarren samt olika sinnesstämningar som gör att smaker framträder eller kommer i skymundan. Detta är ju inte på något vis en vetenskaplig förklaring, men det är vad jag tror... P3000 har jag bara rökt en handfull av då den är för stor för mitt sätt att röka(röker sakta och förbrännings temperaturen blir för låg på "stora" cigarrer), jag brukar hålla mig under 47-48 i ring storlek och aldrig över 50. Dock, ingen regel utan undantag Keep Puffing COJ |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Padron | 18:42 den 27 oktober 2004 | Johan Säfström |
N Padron | 20:06 den 28 oktober 2004 | jojje |
N Padron | 20:19 den 28 oktober 2004 | COJ |
N Padron | 19:54 den 27 oktober 2004 | COJ |
N Har sett flera jämförelser med | 11:05 den 28 oktober 2004 | Mats B |
N NEJ.... | 12:31 den 28 oktober 2004 | COJ |
N Padron | 20:16 den 27 oktober 2004 | Oj oj oj oj oj! |
N KÖP! | 09:49 den 28 oktober 2004 | Rebel Rob |
N KÖP! | 10:05 den 28 oktober 2004 | Lasse H |
N Mmm.... | 12:36 den 28 oktober 2004 | COJ |
N En liten liten liten aning... | 13:00 den 28 oktober 2004 | Rebel Rob |
N Att en och annan i en låda... | 13:39 den 28 oktober 2004 | COJ |
N Angående Förbränningstemperatur | 15:06 den 28 oktober 2004 | Pyro |
N Framförallt det första.... | 15:53 den 28 oktober 2004 | COJ |
N Padron | 10:18 den 1 november 2004 | Martin CCR |